Baraj 20. bölüm izle!

Baraj 20. bölüm izle ile FOX TV'de. 29 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj 20. bölümü kesintisiz tek parça full halinde foxplay platformundan izlenebilecek.

Baraj dizisi 29 Aralık Salı akşamında 20. bölümü ile FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Her geçen bölümde heyecanının daha da katlandığı Baraj dizisinin son bölümünde Nehir, gerçekleri öğrenince her şeyi Nazım’a anlatmak istemektedir.

Başrollerinde Feyyaz Duman’ın oynadığı Baraj dizisinin son bölümü Salı akşamında FOX TV ekranlarından izlenebilecek.

BARAJ YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Nehir, gerçekleri öğrenince her şeyi Nazım’a anlatmak ister. Fakat Hakan izin vermeyince Nehir, Hakan’ın gerçek yüzünü görmeye başlar. Nehir’in gerçekleri Nazım’a anlatmasının bedeli oğlu mu olacaktır?

Baraj 20. bölüm izle!

Nazım’dan büyük darbe almış olan Tarık ve Hakan, kayıplarını telafi etmek için harekete geçerler. Ancak bu onları hiç beklemedikleri bir duruma düşürecek ve intikam arayışları Nazım’dan önce kendilerini yakacaktır...

BARAJ SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Baraj 20. bölüm izle! ile ilgili etiketler Baraj Baraj 20. bölüm Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.