Baraj son bölüm izle

Baraj son bölüm full izle! Baraj dizisi 16. son bölüm sansürsüz tek parça halinde FOX Play üzerinden izlenebilecek. Baraj 16. bölüm full izle linki haberimizde.

Baraj 16. bölüm full izle merakla araştırılıyor. 1 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Feyyaz Duman’ın oynadığı Baraj dizisinin 16. son bölüm linki FOX Play’de tek parça halinde yayına girdi.

BARAJ 16. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

Tarık’ın, cinayeti Nazım’ın üzerine yıkma planı yolunda gitse de Halil’i onların öldürdüğünü bilen gizemli kişi peşini bırakmamıştır. Bu gizemli kişi ilk hamlesini yapmıştır; Tarık’ı hiç tahmin etmediği bir şey bekliyordur.

Nehir, başına gelen kötü durumdan kurtulmayı başarsa da, kendini çok kötü hissediyordur. Bu yüzden Nazım, Nermin’in söylediği yalanı öğrenir öğrenmez Nehir’i yanına çağırdığında Nehir bir saniye bile düşünmeden Nazım’ın yanına gider. Ama Tarık’ın planı yüzünden Nazım ve Nehir’in birlikte mutlu olduğu günler ne kadar sürecektir.

Baraj son bölüm izle ile ilgili etiketler Baraj Baraj 16. bölüm Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.