Baraj 11. bölüm full izle!

Baraj 11. bölüm full izle! Baraj 11. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX Play'de. 27 Ekim Salı akşamında Baraj 11. bölüm tek parça olarak FOX TV'den izlenebilecek.

Baraj 11. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Feyyaz Duman’ın oynadığı Baraj dizisinin 11. son bölümü 27 Ekim Salı akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Baraj 11. son bölümünde; Nazım’ın kanlar içindeki Nehir ile nişana gelmesi herkesi şok etmiştir. Baraj 11. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde FOX Play'de izlenebilecek.

BARAJ 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nazım’ın kanlar içindeki Nehir ile nişana gelmesi herkesi şok etmiştir. Nehir’i o halde gören Tarık, her şeyi unutup Nehir’i kurtarmak için elinden geleni yapar. Nehir’e bir şey olmasını istemeyen Nazım ise, Nehir için Tarık’ın yardımını kabul etmek zorunda kalır.

Nehir ile Nazım’ı evde çok zor anlar bekliyordur. Eve Zerrin’in taşınması ve beklenmedik bir misafir, Nehir ve Nazım’ın zaten karmaşık olan ilişkisini daha da karmaşıklaştırır. Nişanda herkesin dikkati Nehir’in üzerindeyken Halil, Tarık ile Zahra’nın videosunu görmüştür. Bu durum, Tarık ve Zahra’nın başına çok büyük dertler açmak üzeredir.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.