Baraj 11. bölüm fragmanı izle!

Baraj 11. bölüm fragmanı izle… Baraj 11. bölüm fragmanı merak ediliyor. Baraj 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Baraj 11. bölüm fragmanı izle… FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj’ın 11. yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılmakta. Peki, Baraj 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baraj son bölümde neler yaşandı?

Baraj dizisinin son bölümünde; Tahir büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Nehir'in Nazım'ı tercih etmesi sonrasında deliye dönen Tarık her şeyi kenara bırakarak Fulya ile nişan hazırlıklarına devam eder. Polis Nehir'i ararken onun Nazım ile bir ilişkisi olduğu yönünde ipucuna rastlar. Nazım da Nehir'i korumak adına elinden gelen her şeyi yaparken Zahra'nın büyük sürprizi gözlerden kaçmaz.

Baraj 11. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Baraj Baraj 11. bölüm fragmanı Baraj yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.