Baraj 10. bölüm izle

Baraj dizisinin 10. bölümü FOX TV ekranlarında. 20 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan Baraj dizisinin 10. bölümünü tek parça full hd halinde FOX Play platformundan izleyebilirsiniz.

Baraj dizisinin 10. bölümü FOX TV ekranlarında 20 Ekim tarihinde yayınlanıyor. Dizinin hemen bitiminde Baraj 10. son bölümünü izlemek isteyenler link arayışına başlıyor. Peki, Baraj 10. bölümünde bizleri neler bekliyor?

Baraj dizisinin yeni bölümünde; Tahir büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Nehir'in Nazım'ı tercih etmesi sonrasında deliye dönen Tarık her şeyi kenara bırakarak Fulya ile nişan hazırlıklarına devam eder. Polis Nehir'i ararken onun Nazım ile bir ilişkisi olduğu yönünde ipucuna rastlar. Nazım da Nehir'i korumak adına elinden gelen her şeyi yaparken Zahra'nın büyük sürprizi gözlerden kaçmaz.

BARAJ 10. BÖLÜM İZLE

İşte Baraj 10. bölümünü tek parça full hd halinde izleyebileceğiniz link…

BARAJ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gerçekleri öğrenen Nehir, Nazım’a çok kızgındır. Onu bir daha görmek istemez. Yıkılan Nazım, Nehir’in dolandırıcılıktan arandığını öğrenince onu polislerden son dakikada kurtarır. Issız bir orman içinde kendine ait olan bir ahşap kulübede onu polislerden saklar. Nazım ve Nehir arasında büyük bir yüzleşme yaşanacaktır.

Tarık, Fulya’nın baraja gelmesine şaşırır. Kemal Bey onu akşam yemeğine davet eder. Yemekte Fulya ve ailesinin evlilik baskısı onu bunaltır. Nehir’i aklından çıkaramayan Tarık, Nehir’i ve Nazım’ı saklandıkları kulübede bulur. Nehir’in karşısına tüm pişmanlığıyla çıkar. Nehir, Tarık ve Nazım arasında bir karar verecektir.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.