Banyoda yan yana ölü bulundular

Volkan - Sevim Atılgan çifti ameliyat geçiren annelerine bakmak için onun yanına gelmişti. Çift birlikte girdikleri banyodan bir daha çıkamadı. Anneleri tarafından yerde yatar halde bulunan çift sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Çok az hayat bulgusu olan çift doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Genç çiftin neden öldüğü yapılacak otopside ortaya çıkacak.

İzmir’in Bornova ilçesine bağlı Rafet Paşa Mahallesi 5176 Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın 2’nci katında yaşayan Peruze Atılgan bir süre önce ameliyat geçirdi. Atılgan bu nedenle oğlu Volkan Atılgan (36) ile gelini Sevim Atılgan’ı (30) kendisine yardımcı olmaları için yanına çağırdı.

Önceki gece çiftin uzun süre banyoda kaldığını fark eden anne Atılgan, merak edip banyonun kapısını çaldı. İçeriden hiçbir ses gelmeyince kapıyı açarak içeri girdiğindeyse, oğlu ve gelinini yerde hareketsiz halde gördü. 

Peruze Atılgan'ın ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile polis sevk edildi.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen çift, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar tarafından yaklaşık 1 saat kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışılan çift, tüm bu çabalara rağmen kurtarılamadı.

Atılgan çiftinin ölüm haberi ile sarsılan yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Banyo şofbeninden sızan gazdan zehirlendikleri değerlendirilen Atılgan çiftinin cansız bedenleri İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Genç çiftin ölüm sebebi burada yapılacak otopside netleşecek. 

Banyoda yan yana ölü bulundular ile ilgili etiketler İzmir Ege Üniversitesi Hastane şofben
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.