Banu Alkan'dan Burcu Esmersoy hakkında olay sözler!

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan adeta yıllara meydan okuyor.... Alkan'ın, geçtiğimiz yıllarda bir program çekiminde tartışma yaşadığı ünlü sunucu Burcu Esmersoy'la küslüğü devam ediyor. Alkan'ın katıldığı bir programda Esmersoy hakkında söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Banu Alkan, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan 'Sorgu Sual' programına konuk oldu. Hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan Banu Alkan'ın hedefinde bir dönem kavga ettikleri Burcu Esmersoy vardı.

Banu Alkan ile Burcu Esmersoy geçtiğimiz yıllarda birlikte program çekiminde oldukları sırada gerginlik yaşamış ve kavga etmişlerdi. Sorgu Sual programında ‘Burcu Esmersoy size nasıl davrandı?’ sorusu karşısında gerilen Banu Alkan sinirlerine hâkim olamayarak zehir zemberek konuştu.

"DEMET AKALIN'LA DA KONUŞTUK, ONA DA AYNI ŞEYLERİ YAPMIŞ"

Alkan açıklamasında şunları söyledi: ‘Çok yoruldum dediğimde, Burcu bana ‘İnşallah Türkiye’ye ölüsü gider’ dedi. Çok hırslı bir kadın. Onunla aram asla düzelemez, geçen gün Demet Akalın’la da onu konuştuk ona da aynı şeyleri yapmış. Bana göre herkesi kıskanıyor sadece kendisini düşünen biri, küçükken bir takım şeyler yaşamış olabilir.’

 

 

Banu Alkan'dan Burcu Esmersoy hakkında olay sözler! ile ilgili etiketler Demet Akalın Burcu Esmersoy Banu Alkan Yeşilçam afrodit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.