Banu Alkan'dan Ajda Pekkan'a: 'Taklit edilmek harika bir duygu bebeğim

Sosyal medyayı aktif kullanan Afrodit lakaplı 63 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımlarla meslektaşı Ajda Pekkan'ı hedef aldı. Alkan, Pekkan'ın kendisini taklit ettiğini öne sürdü.

Banu Alkan, Türk pop müziğinin Süperstarı 75 yaşındaki Ajda Pekkan'ı hedef aldı. Yeşilçam'da Afrodit lakabı ile hafızalarda yer edinen Banu Alkan, Ajda Pekkan hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Pekkan'ın kendisini taklit ettiğini iddia eden Alkan, sosyal medyadan Süperstar'a seslendi.

ajda pekkan

Süperstar lakaplı Ajda Pekkan, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de sahne aldı. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Pekkan, hem kostümü hem de sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldı.

Banu Alkan, sosyal medya hesabından Ajda Pekkan'ın Kuruçeşme konserinden bir kareyi paylaşarak göndermelerde bulundu. Alkan, paylaşımına; "Taklit edilmek harika bir duygu bebeğim" notunu yazdı.

Ajda Pekkan

Yayınladığı bir sonraki fotoğrafa kendi fotoğrafını koyan Banu Alkan, "İşte taklit edilen fotoğrafım" ifadelerini kullandı.

Banu alkan

 

 

Banu Alkan'dan Ajda Pekkan'a: 'Taklit edilmek harika bir duygu bebeğim ile ilgili etiketler Banu Alkan Ajda Pekkan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.