Banu Alkan'a büyük şok! Nişanlısı Kemal Yıldız evli çıktı

64 yaşındaki Afrodit lakaplı ünlü oyuncu & şarkıcı Banu Alkan yaptığı sürpriz bir açıklama ile Hollanda’da yaşayan iş insanı Kemal Yıldız'la yeni bir aşka yelken açtığını, sevgilisinden evlilik teklifi aldığını, nişanlandıklarını duyurmuştu. Kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız'la evlenmek için gün sayan Banu Alkan'ın hayalleri suya düştü. Banu Alkan'ın yakın dostu, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Kemal Yıldız'ın hem Türkiye’de hem de Hollanda’da evli olduğunu açıkladı.

Daha önce hiç evlilik yapmayan Banu Alkan kısa süre önce tanışıp birliktelik yaşamaya başladığı ve evlilik teklifi aldığı sevgilisi Kemal Yıldız'la nikah masasına oturmak için hazırlıklara başlamıştı. Kendisinden 20 yaş küçük 44 yaşındaki iş insanı Kemal Yıldız’la İstanbul’da bir mekanda tanışan ve kısa sürede aşk yaşamaya başlayan Banu Alkan, düğün için ise vakit kaybetmemiş ve hemen kolları sıvamıştı.

Banu Alkan'a büyük şok! Nişanlısı Kemal Yıldız evli çıktı


Çift, Eylül ayının ikinci haftası Fransa Konsolosluğu’nda nikah yaptıktan sonra, Fransa’da kiralanan tarihi bir binada da ve çok özel davetlilerin katılacağı düğünle dünya evine girecekti. Düğün için kendisine, Donald Trump'ın eşi Melania Trump’un evlenirken giydiği gelinliğin aynısını diktiren Banu Alkan büyük bir şok yaşadı.


ADI KEMAL DEĞİL YUNUS'MUŞ!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Banu Alkan’ın nişanlısı Kemal Yıldız'ın evli olduğunu duyurdu. Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Onur Akay, ''Maalesef asıl adı Yunus olan bu kişi, hem Türkiye’de hem de Hollanda’da hâlâ evli'' ifadelerini kullandı.

Banu Alkan'a büyük şok! Nişanlısı Kemal Yıldız evli çıktı - Resim : 2

ONUR AKAY ÜZÜCÜ GELİŞMEYİ DUYURDU

İşte Onur Akay'ın Banu Alkan'ın nişanlısı Kemal Yıldız ile ilgili kaleme aldığı o yazısı...


“Banu Alkan’ı çok severim ve onun üzülmesini kesinlikle istemem. Banu ablanın nişanlandığı Hollanda doğumlu ama Türk asıllı Kemal Yıldız’ı, çok önemli kaynaklardan araştırdım. Maalesef asıl adı Yunus olan bu kişi, hem Türkiye’de hem de Hollanda’da hâlâ evli. Zaman zaman Kemal adını da kullanan bu kişinin asıl soyadının da Yılmaz olduğu söyleniyor. Genç bir bayanla evli olan bu kişinin başarılı bir iş adamı olmadığını da öğrendim. Maalesef Banu Alkan uçan kuşa borcu olan bir adama âşık olmuş. Ayrıca bir kızı olan bu kişi için yakın çevresi, ‘2 yaşındaki kızının banka hesabını bile boşalttı, umarız Banu Hanım’ı dolandırmaz.’ gibi iddialarda bulunuyor.”

Banu Alkan'a büyük şok! Nişanlısı Kemal Yıldız evli çıktı - Resim : 3

Gözler konu ile ilgili Banu Alkan'dan gelecek olan açıklamaya çevrildi. Aktif olarak kullandığı Instagram hesabını nişanlısının fotoğraflarıyla dolduran Banu Alkan'ın paylaşımlarını henüz silmemesi dikkat çekti. Onur Akay'ın açıklamalarına Banu alkan'ın ne cevap vereceği merak konusu oldu.

 

 

Banu Alkan'a büyük şok! Nişanlısı Kemal Yıldız evli çıktı ile ilgili etiketler Banu Alkan Düğün Kemal Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.