Banu Alkan, Ajda Pekkan ve Kylie Jenner'den sonra Aleyna Tilki'yi hedef aldı

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi hedef aldı. Daha önce dünyaca ünlü model Kylie Jenner ve Süperstar Ajda Pekkan'ın kendisini taklit ettiğini öne süren Banu Alkan şimdi de Aleyna Tilki'nin kendisini talit ettiğini söyledi.

64 yaşındaki Yeşilçam oyuncusu ve şarkıcı Banu Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla 21 yaşındaki popçu Aleyna Tilki'yi hedef aldı. Daha önce Ajda Pekkan ve Kylie Jenner'ın kendisini taklit ettiğini öne süren Afrodit lakaplı sanatçı şimdi de Aleyna Tilki'nin kendisini taklit ettiğini söyledi.

Banu Alkan, Aleyna Tilki’nin reklam yüzü olduğu markanın davetinde dans ettiği anlara ait bir videoyu, kendisinin yıllar öncesine ait dans ettiği bir videosu ile birlikte sosyal medya hesabından paylaştı. Alkan'ın paylaşımına düştüğü not ise dikkat çekti: "Evde oturup filmlerimi izliyorlar, o kalın belleriyle taklit yapıyorlar ama olmuyor bebeğim, kimse Banu Alkan olamaz üzgünüm"

Banu Alkan, Ajda Pekkan ve Kylie Jenner'den sonra Aleyna Tilki'yi hedef aldı

Banu Alkan'ın bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Afrodit'in paylaşımı karşısında Aleyna Tilki'nin ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Banu Alkan daha önce Kylie Jenner için "Seni taklitçi Kezban. Saçlarımın uçuşuna kadar beni taklit ediyor", Ajda Pekkan için ise "Taklit edilmek harika bir duygu bebeğim" ifadelerini kullanmıştı.

Banu Alkan, Ajda Pekkan ve Kylie Jenner'den sonra Aleyna Tilki'yi hedef aldı ile ilgili etiketler Banu Alkan Aleyna Tilki Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.