Banker Bilo filmi Adana'da gerçek oldu!

Başrolünde Şener Şen ve İlyas Salman'ın yer aldığı Banker Bilo filmi, Adana'da gerçek oldu. Ankara'ya gitmek için yola çıkan 45 Afgan, şoför tarafından kandırılıp Adana'da bırakıldı.

1980 yılında Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde İlyas Salman ile Şener Şen'in oynadığı "Banker Bilo" filmi Adana'da gerçek oldu. Türkiye'de çalışma izinleri olan Afganistan uyruklu 45 kişi, akrabalarını görmek için Van'dan Ankara'ya gitmek istedi. Afganlar Ankara otobüsüne bindi. Otobüs şoförü, Afganları, "Ankara'ya geldik" diyerek Adana'da yol ortasında bıraktı.

"ANKARA'YA GELDİK DEDİ, İNDİRDİ"

17 yaşındaki Nahkibibullah Yusufi, "Akrabalarımızı ziyarete gitmek için Van'dan Ankara'ya giden otobüse bindik. Buraya geldiğimizde otobüs şoförü Ankara'ya geldik diyerek bizi indirdi" dedi.

Banker Bilo filmi Adana'da gerçek oldu!

AFGANLARIN DOLANDIRILDIĞI BELİRLENDİ

Yolda yabancı uyruklu vatandaşları görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Afganistanlıların dolandırıldığını belirledi.Yabancılar Şube Amirliği, Afgan vatandaşların Ankara'ya ulaştırılabilmesi için gerekli işlemleri başlattı.

Öte yandan, Afganların otobüse kişi başı 200 TL para verdikleri öğrenildi.

Banker Bilo filmi Adana'da gerçek oldu! ile ilgili etiketler Adana afganlar dolandıcı banker bilo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.