Bankamatik faresi paçoz Arif'i fena trollediler: Savcı Sayan'ı tehdit etmeye kalkan Arif Kocabıyık rezil oldu

Yanlış fotoğraf üzerinden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı tehdit etmeye çalışan bankamatik faresi Arif Kocabıyık fena çuvalladı. Savcı Sayan'ın fotoğrafını çektiği kişinin FETÖ firarisi Zekeriya Öz olduğunu iddia eden Arif, bakın daha sonra nasıl rezil oldu.

Sokak röportajlarıyla ünlü olmaya çalışan ve 'bankamatik faresi' adı takılan Arif Kocabıyık yine trollemeye çalışırken trollendi. 

Kocabıyık, başka yerlerden kendisine servis edilen fotoğraf üzerinden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı tehdit etmeye kalktı.

TROLLÜK YAPAYIM DERKEN REZİL OLDU

Aklı sıra Savcı Sayan'ı FETÖ'cü firari savcı Zekeriya Öz ile ilişkilendirmeye çalışan Arif Kocabıyık, Sayan'ın fotografını çektiği kişinin Zekeriya Öz olduğunu iddia etti. Kendisine servis edilen bu yanlış bilgiyi hiç sorgulamadan sosyal medya hesabından paylaşan Kocabıyık, daha sonrasında bakın nasıl rezil oldu.

Bankamatik faresi paçoz Arif'i fena trollediler: Savcı Sayan'ı tehdit etmeye kalkan Arif Kocabıyık rezil oldu

Kendisine servis edilen bu fotoğraftaki kişinin firari FETÖ'cü Zekeriya Öz ile hiçbir alakası yok. 

Trollük yapmaya çalışırken rezil olan sokak röportajcısı Arif Kocabıyık, Savcı Sayan'ı tehdit etmek isterken fena çuvalladı. 

FOTOĞRAFTAKİ KİŞİ BAKIN KİM ÇIKTI?

Savcı Sayan'ın fotoğrafını çektiği kişinin Ağrı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Emin Oral Bülbüloğlu olduğu ortaya çıktı. 

Ağrı GSİM'den Çevre, Şehircilik ve İklim Müdürlüğüne personeline Teşekkür  Plaketi

Ağrı Emniyet Müdürlüğü / Maske😷Mesafe↔️Temizlik🧼 on Twitter: "Türk Polis  Teşkilatımızın 176.Yıl Dönümü kapsamında, İl Göç İdaresi Müdürü Sayın  Mücahit YUMAK ve Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sayın Emin Oral  BÜLBÜLOĞLU, İl

Bankamatik faresi paçoz Arif'i fena trollediler: Savcı Sayan'ı tehdit etmeye kalkan Arif Kocabıyık rezil oldu ile ilgili etiketler FETÖ Savcı Sayan Zekeriya Öz firari Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.