Bankalardan emekli promosyon ödemelerinde son viraj! İşte söz konusu o son tarih...

Bankaların verdikleri emekli promosyonları konusunda bir son dakika uyarısı geldi. Bazı bankalar şimdiden emekli promosyonlarını bitirme kararı alırken Eylül ayının sonunda banka promosyonlarının sonlanacağı iddia edildi. İşte, 6 Eylül en yüksek emekli promosyonu veren bankalar…

Emekli promosyon çılgınlığında bankalar yavaş yavaş işlemlerini sonlandırmaya başlarken geride kalanlar ve şu ana kadar herhangi bir bankaya geçiş yapmayanlar için son uyarı geldi. Bazı bankalar Ağustos ayı bitiminde emekli promosyonlarını sonlandırırken bazıları da Eylül ayının sonuna kadar promosyonlara devam etme kararı aldı.

Banka değiştirerek emekli promosyon haklarını bir başka bankaya cayma bedeli ödeyerek taşımak isteyenler için son tarih 31 Ağustos 2022 olarak belirlenmişti. Ancak bunu bazı bankalar 30 Eylül 2022 olarak değiştirdi.

Bankalardan emekli promosyon ödemelerinde son viraj! İşte söz konusu o son tarih...

Emekli Promosyonları Sonlanıyor Mu?

Emekli promosyon rakamları bankalarda 10 bin TL barajını aşarken Eylül ayının sonunda geride kalan bankalarında promosyonları sonlandıracağı kaydedildi. Ortalama 7000 TL olarak belirlenen emekli promosyonların ek ödemelerde birlikte bankalardan 10 bin TL’yi bulan rakamları kazandıkları belirlendi.

Emekli promosyonu almak için 3 yıllık taahhüt şartını tamamlayanlar yeni kampanyalardan yararlanmak adına iki yıllık promosyonu geri iade etmeniz gerekecek. Örneğin; aldığınız 1.500 TL'nin 1.000 TL'sini geri ödediğinizde bir başka banka ile promosyon konusunda anlaşma yapma haline geleceksiniz.

Bankalardan emekli promosyon ödemelerinde son viraj! İşte söz konusu o son tarih... - Resim : 2

En Yüksek Promosyon Veren Bankalar 2022 Eylül

☑️ Akbank: 7500 TL emekli promosyonu
☑️ Denizbank: 1750 TL emekli promosyonu
☑️ Garanti BBVA: 7500 emekli promosyonu
☑️ INGBank: 8250 TL emekli promosyonu
☑️ İş Bankası: 8000 TL emekli promosyonu
☑️ TEB: 8500 TL emekli promosyonu
☑️ Finansbank: 8000 TL emekli promosyonu
☑️ Şekerbank: 2000 TL emekli promosyonu
☑️ Yapı Kredi: 7750 TL emekli promosyonu
☑️ VakıfBank: 750 TL emekli promosyonu
☑️ HalkBank: 750 TL emekli promosyonu
☑️ Ziraat Bankası: 750 TL emekli promosyonu

Bankalardan emekli promosyon ödemelerinde son viraj! İşte söz konusu o son tarih... ile ilgili etiketler emekli promosyon Banka emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.