Bankalardan Bitcoin alınır mı? Bitcoin hangi bankalarda var?

Bankalardan Bitcoin alınır mı? Bitcoin hangi bankalarda var sorularının detaylarını sizler için derledik. Bugün 42 bin dolar seviyesine gelen BTC hangi bankalarda alım satım yapılıyor? Türkiye’de hiç bir banka BTC kabul etmemektedir. Çünkü bunun nedeni, bütün bankalar BDDK bünyesine bağlı oldukları için henüz Türkiye’de BTC için bir mevduat hesap kanunu yer almamış olmasıdır.

Akbank, Garanti Bankası ile İş Bankası BTC bozuyor mu, Hangi bankalarda Bitcoin var soruları, kriptp para borsası ile ilgilenen herkesin bir şekilde karşılaştığı sorulardan. Peki, Türkiye'de hangi bankalar BTC bozuyor?

BANKALARDAN BİTCOİN ALINIR MI?

Bitcoin kabul eden bankalar var mıdır? Bunun cevabı Türkiye’de hiç bir banka BTC kabul etmemektedir. Çünkü bunun nedeni, bütün bankalar BDDK bünyesine bağlı oldukları için henüz Türkiye’de BTC için bir mevduat hesap kanunu yer almamış olmasıdır. Bu yüzden hiç bir banka henüz BTC alım satım işlemini doğrudan yapmamaktadır.

HANGİ BANKALAR BTC BOZUYOR?

AKBANK yada Garanti BBVA veya Yapı Kredi ve Türkiye İş Bankası dahil olmak üzere hiç bir banka şuan BTC alım satım işlemi doğrudan yapmıyor.

Ancak, şunu ilave etmek gerekir ki bu bankalar BTC alım satım yapan borsalar ile iş birliği içinde yer alıp, ücretsiz olarak para transferi hizmeti vermektedir. Örneğin: Akbank, PARİBU borsa üzerinden yapılan bütün para transferler için kesinlikle havale ücreti almamaktadır.

 

Bankalardan Bitcoin alınır mı? Bitcoin hangi bankalarda var? ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.