Bankalar 10.100 TL maaşla personel alıyor! KPSS ve mezuniyet şartı olmadan 3150 memur alınacak!

İş Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 10.100 TL maaşla personel alımı yapmak. Diğer taraftan bankalar, başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı aramayacak.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve İş Bankası ayrı ayrı yayınladıkları iş ilanları ile personel alımı yapacaklarını duyurdu.Üç banka farklı pozizyonlarda çalışmak üzere toplam 3150 personel alımı yapacak.

Bankaların yaptığı bu iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen binlerce aday başvuru sürecini ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı.

10.100 TL MAAŞ VERİLECEK

Diğer taraftan işe alınan personellere başlangıç maaşı olarak 10.100 TL verilecek.

Bankalar personel alımında KPSS ve sınav şartı aramayacak.Başvuru yapan adaylar arasından en uygun bulunan adaylar işe alınacak.

Bankalar 10.100 TL maaşla personel alıyor! KPSS ve mezuniyet şartı olmadan 3150 memur alınacak!

ZİRAAT BANKASI KADROLARI 

Bu çerçevedee Ziraat Bankası;

1500 gişe memuru

- 300 gişe memuru

- 30 müfettiş

- 120 uzman yardımcı

- 100 uzman yardımcı

alacaktır. 

NOT: BANKALARIN ALIM ŞARTLARINDAİ, POZİSYONLARDA VEYA KADROLARDA DEĞİŞİKLİKLER YAPILABİLİR. GÜNCEL DUYURULA İÇİN İLGİLİ BANKALARIN WEB SAYFALARINDA YER ALAN "DUYURULAR" BÖLÜMÜNÜ İNCELEYİNİZ.

BANKA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? 

Bankaların ilgili pozisyonlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşlarda aranan şartlar ise şı şekildedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu kurumlarından ve hizmetlerinden yasaklı olmamak, dolandırıcılık, kaçakçılık, hırsızlık, sahtecilik, vergi kaçırma vb. gibi sebeplerden ötürü hapis cezası almamak, bankacılık Kanunun'da yer alan maddeleri yerine getirebiliyor olmak, erkek adayların askerlik probleminin bulunmaması, çalışmasına engel herhangi bir bedensel ve ruhsal sağlık probleminin olmaması

Bankalar 10.100 TL maaşla personel alıyor! KPSS ve mezuniyet şartı olmadan 3150 memur alınacak! ile ilgili etiketler Ziraat Bankası VakıfBank İş Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.