Bankada Hesabı Olanlar Dikkat! Hesabınızı Hemen Kontrol Edin! 1250 TL Ödeme Yapıldı!

Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte yeni bir haber bankada hesabı olan öğretmenler için dikkat çekmeyi başardı. Binlerce kişinin merak içerisinde beklediği paralar bugün sabah saatlerinden itibaren hesaplara yatmaya başladı

Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte yeni bir haber bankada hesabı olan öğretmenler için dikkat çekmeyi başardı. Binlerce kişinin merak içerisinde beklediği paralar bugün sabah saatlerinden itibaren hesaplara yatmaya başladı. Öğretmenlerin banka hesaplarına 1.250 TL ödeme yapılacak.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından her sene dönem başında öğretmenlere tanımlanan kırtasiye ücreti ile ilgili çok önemli ve son dakika bir gelişme yaşandı. Kırtasiye ücreti bugün tarihi itibariyle hesaplara yatmaya başladı.

Bankada Hesabı Olanlar Dikkat! Hesabınızı Hemen Kontrol Edin! 1250 TL Ödeme Yapıldı!

Öğretmenlere Güzel Haber!

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve öğretmenler için her sene eğitim yılı başında, eğitime hazırlık ödeneği ismi ile bilinen belirli bir ücret ödemesi yapılıyor. Bakanlık tarafından verilen bu destek ödemelerinden hem kadrolu hem de sözleşmeli öğretmenler yararlanabiliyor. Bu haber öğretmenleri bir nebzede olsa rahatlatmış gözüküyor.

Ancak öğretmenler ödeme ile ilgili merak ettikleri sorulara yanıt arıyor. Araştırılan sorular arasında ise 2021 ile 2022 eğitmen ödeneği ne kadar sorusu yer alıyor.

 

Öğretmen Ödenekleri Ne Kadar Oldu?

2021 senesinde öğretim yılına hazırlık ödeneği yüzde 2,5 bir oranda artış yapılarak 1.210 TL'den 1.250 TL ye yükseltilmişti.  2021 ve 2022 eğitim ve öğretim yılında ise öğretmenlere kırtasiye ücreti olarak 1.250 TL ödeme yapılacak. Ödemeler ise bugün 3 Eylül Cuma günü başladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in ıslak imzasıyla illere gönderilen yazının içeriğinde, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin, bu sene için1250 lira olduğu ifade edilerek, öğretmenlere bu ödemenin 2 Eylül 2021 tarihinden itibaren yapılacağı açıklanmıştı. Yapılan bu açıklamadan sonra ise eğitim ödenekleri 3 Eylül Cuma günü hesaplara yatırılmaya başladı. Bu haber öğretmenlerin yüzünü güldürdü.

Bankada Hesabı Olanlar Dikkat! Hesabınızı Hemen Kontrol Edin! 1250 TL Ödeme Yapıldı! ile ilgili etiketler Ödeme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.