Banka aracını soyan PKK'lı saklandığı evde yakalandı

2014 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bankanın para nakil aracını soyan PKK/KCK mensubu terörist S.T., Van'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şırnak Beytüşşebap'ta 2014'te bankanın para nakil aracını soyan PKK/KCK mensubu terörist S.T.'nin kentte bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

Banka aracını soyan PKK'lı saklandığı evde yakalandı

'Devlet birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak' suçundan aranan ve hakkında kamu kurum kuruluş ve görevlilerine yönelik eylem arayışında olduğu yönünde istihbari bilgiler olan S.T., özel harekat polislerinin de desteğiyle yapılan operasyonla yakalanıp, gözaltına alındı.

Banka aracını soyan PKK'lı saklandığı evde yakalandı - Resim : 2

Teröristin saklandığı evde yapılan aramada AK-47 uzun namlulu silah, 7,65 tabanca ve 2 el bombası ele geçirildi. S.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Banka aracını soyan PKK'lı saklandığı evde yakalandı - Resim : 3

Banka aracını soyan PKK'lı saklandığı evde yakalandı ile ilgili etiketler Van terörist Operasyon Banka

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.