Bandırmaspor - Bursaspor maçı sonrasında arbede yaşandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırmaspor sahasında oynadığı Bursaspor maçının ardından taraftar ile polis arasında arbede yaşandı.

Spor Toto 1. Lig'de 37. haftasında Bursaspor, Bandırmaspor deplasmanında 4-2 yenilerek ligden düştü. Bursasporlu taraftarlar stada alınmamasından dolayı dışarıda 300 kişilik bir grupla maçı takip etti.

Geniş güvenlik önlemlerin alındığı stadyumda polis, çevik kuvvet, bekçi ve TOMA hazır bulundu. Maçın bitmesine yakın Bursasporlu bir taraftar stadyuma girmeye çalışırken bir araca zarar verdi.

Bandırmaspor - Bursaspor maçı sonrasında arbede yaşandı

BURSASPORLU TARAFTARLAR SAHAYA CAM ŞİŞE VE TAŞ ATTI

Maçın son ermesiyle Bursasporlu taraftarlar, ellerindeki cam şişe ve taşları sahaya attı. Olay yerinde hazır bulunan çevik kuvvet olaya müdahale etti. Takviye olarak bekçiler devreye girdi ve olayın büyümemesi için müdahale edildi.

 

Bandırmaspor - Bursaspor maçı sonrasında arbede yaşandı ile ilgili etiketler Bursaspor arbede
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.