Ali Akman atmaya, Bursaspor kazanmaya devam

TFF 1. Lig’in 13. hafta mücadelesinde Royal Hastanesi Bandırmaspor, Bandırma 17 Eylül Stadı’nda Bursaspor’u konuk etti. Özer Hurmacı ve Ali Akman’ın golleriyle Bursaspor, deplasmandan 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, ev sahibinin tek golünü penaltıdan İshak Çakmak kaydetti.

TFF 1. Lig’in 13. haftasında Bandırmaspor'a konuk olan Bursaspor, maçın favorisi olan ev sahibini 1-2 mağlup ederek 2 maçlık yenilgi serisinin ardından yeniden galip geldi.

Yeşil-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri 45+1'de Özer Hurmacı ve 52'de Ali Akman kaydetti. 18 yaşındaki golcü TFF 1. Lig'deki gol sayısını 8'e çıkarırken 4 maçlık suskunluğunu da sona erdirdi. Bandırma'nın tek golünü skor 0-2'yken 69'da penaltıdan İshak Çakmak attı.

Bursaspor bu galibiyetle puanını 17’ye yükseltirken, alt sıralardan kurtulmak isteyen Royal Hastanesi Bandırmaspor 12 puanda kaldı. Yeşil-Beyazlılar hafta sonu Samsunspor'u ağırlayacak. 3 maç sonra kaybeden 15. sıradaki Bordo-Beyazlılar ise Boluspor'a konuk olacak.

Ali Akman atmaya, Bursaspor kazanmaya devam

Ali Akman atmaya, Bursaspor kazanmaya devam ile ilgili etiketler Bursaspor bandırmaspor Ali Akman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.