Bandırma'da feci kaza: 4 ölü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ambulans, otomobil ve hayvan yüklü kamyonun karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

10 SJ 275 plakalı kamyon, Bandırma-Çanakkale kara yolu Edincik mezbahası mevkisinde, 10 E 3152 otomobile çarparak karşı seride geçip 10 DDA 26 plakalı ambulansla çarpıştı.

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, ulaşım aksadı. Çevredeki vatandaşların bilgi vermesi üzerine kaza yerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bandırma'da feci kaza: 4 ölü

Kazada ambulans Sürücüsü Tezcan Tekin, ambulansta hasta ve refakatçi olarak bulunan Ayşegül Işıkhan ile Hicabiye Ceylan ve kamyon sürücüsü Mesut Ece olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada ayrıca Süleyman Arif Ö. ve Yasin A. isimli sağlık personelleri ise yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, 50 civarında koyunun da telef olduğu öğrenildi.

Bandırma'da feci kaza: 4 ölü ile ilgili etiketler Bandırma kaza Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.