Balyoz mağduru Üçok'tan çok konuşulacak sözler!

FETÖ'nün Balyoz kumpası mağdurlarından emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, FETÖ davalarıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin’e konuşan Ahmet Zeki Üçok, FETÖ ilişkisi sabit olan isimlere beraat kararları verilirken Sözcü gazetesine FETÖ suçlaması yapılmasını eleştirdi.

Ahmet Zeki Üçok, Sözcü gazetesi röportajını sosyal medya hesabından şu dikkat çeken mesajla paylaştı:

“FETÖ ile mücadelede geldiğimiz son nokta;

Fettah Tamince’ye KYOK

Arınç’ın Damadına BERAAT

Ahmet Altan’a TAHLİYE

Sözcü’ye KIRMIZI BÜLTEN

Saygıdeğer Hakimler, Savcılar,

Neler oluyor oralarda!..”

Balyoz mağduru Üçok'tan çok konuşulacak sözler!
Sözcü’nün “FETÖ mücadelesinde ne yaşanıyor?” sorusuna ise Ahmet Zeki Üçok, şöyle yanıt verdi:

– Son günlerde gündeme damgasını vuran Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter, Ahmet Altan, Fettah Tamince gibi kararlara geçmeden önce FETÖ ile mücadelede son durum nedir ona bakalım. Böylece durumun vahametini daha iyi anlayabiliriz. FETÖ'nün 15 Temmuz Darbe Teşebbüsünden bu yana üç yıldan fazla bir süre geçti. Geldiğimiz noktanın kısa özeti olarak… FETÖ ile topyekün bir mücadelenin yapılmadığı, adeta yüz, yüz elli civarında hakim/savcı, bin civarında polis ve on kadar askeri personel tarafından sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dirayeti ile bir mücadelenin yürütüldüğünü söyleyebiliriz.

Balyoz mağduru Üçok'tan çok konuşulacak sözler! ile ilgili etiketler FETÖ Sözcü ahmet zeki üçok
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.