Baltayla ölüm saçtı, ceza almadı!

Mustafa Umutlu, köpeğini ve babasını balta ile öldürmek suçundan yargılandığı davada ceza almadı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, baltayla yaşlı babasını ve köpeğini doğrayan sanığa, şizofreni hastası olduğu ortaya çıkınca ceza verilmedi. Baba katili, iyileşene kadar hastanede tedavi olacak.

10 Şubat Çarşamba günü Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, şizofreni hastası Mustafa Umutlu (44), önce baltayla köpeğini, daha sonra da babası Lütfi Umutlu'yu (76) öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan Umutlu tutuklandı.

041220161530465167595_3.jpg

'BEN BURAYA NEDEN GELDİĞİMİ BİLMİYORUM'

Hakkında Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan müebbet hapis talebiyle dava açılan Umutlu, son defa hakim karşısına çıktı. Daha önceki ifadelerini tekrarlayan Umutlu, "Ben buraya neden geldiğimi bilmiyorum? Savunmamı yapacak durumda değilim. Babamı öldürdüğümü soruyorsunuz. Babam sağ. Sağ olmasa kimlikte görülmez. Rahatsızlığım olup olmadığımı bilmiyorum, ama şu anda kalçamda bir ağrı var. Bir olay daha hatırlıyorum. Babama baltayla vurdum" dedi.

OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Sanığın annesi de kocasını öldüren oğlundan şikayetçi olmadı. Mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporu okudu. Raporda, Umutlu'nun şizofreni hastası olduğu bildirildi. Bunun üzerine mahkeme heyeti sanığa ceza vermedi. Umutlu, iyileşene kadar tam teşekküllü ve yüksek güvenlikli bir hastanede tedavi olacak.

Baltayla ölüm saçtı, ceza almadı! ile ilgili etiketler Bursa baba köpek öldürdü şizofreni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.