Balotelli Beşiktaş'a geldi mi? Mario Balotelli kimdir?

Beşiktaş'ta son dakika Mario Balotelli gelişmesi yaşanıyor. Balotelli'nin 5 Ekim akşamına kadar Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağı iddia edildi. Balotelli Beşiktaş'a geldi mi? Mario Balotelli kimdir? Balotelli transferi ile ilgili detaylar haberimizde…

Beşiktaş’ta transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala son dakika Mario Balotelli gelişmesi yaşanıyor. Leicester City’den Rachid Ghezzal‘i 1 yıllığına kiralayan Beşiktaş’ın son olarak forvet transferinde de Balotelli’yi sonlandırması bekleniyor.

Siyah beyazlıların bir süre önce anlaştığı ancak teknik direktör Sergen Yalçın'ın veto ettiği Balotelli transferi rafa kaldırılmıştı. Bugün yapılacak son görüşmenin ardından anlaşmaya varılması ve evrakların yetişmesi halinde Mario Balotelli’nin kariyerine Beşiktaş’ta devam edeceği vurgulandı.

Balotelli, 7 farklı takımın formasını terlettiği futbol kariyerinde kulüp düzeyinde 381 maçta görev aldı ve 151 gol kaydetti. İtalya Milli Takımı formasını 36 maçta giyen 30 yaşındaki yıldız oyuncu 14 gol attı.

 

Balotelli Beşiktaş'a geldi mi? Mario Balotelli kimdir? ile ilgili etiketler Beşiktaş Balotelli Transfer Süper Lig mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.