Balkonun PVC kısmı kırıldı, 8 yaşındaki çocuk 5. kattan düştü

Konya'da 8 yaşındaki Erva Kavaklı, 5'inci kattaki evlerinin kapalı balkonundaki PVC kısmın kırılması sonucu aşağıya düştü. 20 metreden yere çakılan talihsiz çocuk hayatını kaybetti.

Kahreden olay, Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan Antalya Caddesi üzerindeki 5 katlı bir apartmanda meydana geldi.

8 yaşındaki Erva Kavaklı, 5. kattaki evlerinin arka tarafındaki mutfak bölümünde PVC ile kapatılan balkonunda, PVC kısmının kırılması sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten zemin üzerine düştü.

Balkonun PVC kısmı kırıldı, 8 yaşındaki çocuk 5. kattan düştü

Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Küçük çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastanenin morguna kaldırıldı.

Balkonun PVC kısmı kırıldı, 8 yaşındaki çocuk 5. kattan düştü - Resim : 2

Kavaklı’nın bulunduğu bina ile hemen yanında bir inşaat temeli bulunan boşluk alanda içerisi hafriyat dolu çuval üzerine düştüğü tespit edildi. Olayın yaşandığı ikamet ve alanda inceleme yaparken, çocuğun düştüğü kapalı balkonun kiler olarak kullanıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

Balkonun PVC kısmı kırıldı, 8 yaşındaki çocuk 5. kattan düştü ile ilgili etiketler Konya Erva Kavaklı balkondan düşme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.