Balkondan düşerek ölen Ukraynalı modelin sevgilisi tutuklandı: Ellerimden kaydı

İstanbul'da balkondan düşerek yaşamını yitiren Ukraynalı model Anzelika Sraufant'ın o sırada evde bulunan sevgilisi Burak Ercan "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Ercan ifadesinde, "Balkonda ben kendisini tutuyordum ancak ellerimden kayıp düştü." dedi.

İstanbul'da yaşayan 33 yaşındaki Ukraynalı model Anzelika Sraufant'ın balkondan düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin o sırada evde bulunan sevgilisi Burak Ercan çıkarıldığı adli makamlarca "Kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Ercan'ın sorgusunda Ukraynalı modelin daha önceden de intihar girişiminde bulunduğunu söylediği ve balkondan kendisini aniden attığını iddia ettiği belirtildi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli Burak Ercan burada savcılığa ifade verdi. Savcılık tutuklama talebiyle şüpheli Ercan'ı hakimliğe sevk etti.

Balkondan düşerek ölen Ukraynalı modelin sevgilisi tutuklandı: Ellerimden kaydı

"ELLERİMDEN KAYIP DÜŞTÜ"

Burak Ercan'ın sorgusunda Anzelika Sraufant'ın uyuşturucu almak için M.A.'yı çağırdığını, o sırada evde ikisinin bulunduğunu ve birden Sraufant'ın kendisini balkondan aşağıya attığını iddia etti. Şüpheli Ercan'ın "Balkonda ben kendisini tutuyordum ancak ellerimden kayıp düştü. Daha önce de intihar girişiminde bulunmuştu. Defalarca kez bileklerini keserek fotoğraflar attı" dediği öğrenildi.

Balkondan düşerek ölen Ukraynalı modelin sevgilisi tutuklandı: Ellerimden kaydı - Resim : 2

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Burak Ercan'ın "Kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

DHA

Balkondan düşerek ölen Ukraynalı modelin sevgilisi tutuklandı: Ellerimden kaydı ile ilgili etiketler Anzelika Sraufant balkondan düştü burak ercan tutuklama ukraynalı model
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.