Balkondaki yeni ayakkabıları alıp, yerine eski lastik çarıkları bıraktı!

Van'ın Erciş ilçesinde tek katlı müstakil evin balkonunda bulunan yeni ayakkabıları alan, yerine lastik ayakkabı bırakan kişi ayakkabının içine bir de not iliştirdi. 50 yaşındaki Yakup Yeşilırmak'ın yeni aldığı ayakkabıları alan kimliği belirsiz kişinin yazdığı notta "Kış geliyor, ayaklarım üşüyordu, ayakkabıları değiştiriyorum, hakkını helal et" sözlerinin yer aldığı öğrenildi.

Erciş'in Van Yolu Mahallesi'nde yaşayan ve sağlık çalışanı olarak görev yapan 3 çocuk babası Yakup Yeşilırmak, işine gitmek üzere sabah saatlerinde balkona çıkınca dün akşam bıraktığı ayakkabılarını bulamadı.

Balkondaki yeni ayakkabıları alıp, yerine eski lastik çarıkları bıraktı!

Bir ay önce 170 TL'ye aldığı kışlık kunduranın yerinde bir çift lastik ayakkabı gören Yeşilırmak, şoke oldu.

Balkondaki yeni ayakkabıları alıp, yerine eski lastik çarıkları bıraktı! - Resim : 2

"BENDE HELAL EDİYORUM... DEMEK İHTİYACI OLAN BİRİYDİ"

Yeşilırmak lastik ayakkabıların içinde "Kış geliyor, ayaklarım üşüyordu, ayakkabıları değiştiriyorum, hakkını helal et" yazılı not buldu.

Balkondaki yeni ayakkabıları alıp, yerine eski lastik çarıkları bıraktı! - Resim : 3

Yaşadıklarını anlatan Yeşilırmak, "Yapılan bu hareket tabi ki doğru değil. Ama 'hakkını helal et' cümlesini görünce açıkçası biraz da hoşuma gitti. Ben de helal ediyorum. Demek ihtiyacı olan biriydi" diye konuştu.

DHA

 

 

Balkondaki yeni ayakkabıları alıp, yerine eski lastik çarıkları bıraktı! ile ilgili etiketler hırsız Van yeni ayakkabı çarık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.