Balkonda ilişkiye girerken düşüp öldü!

Rusya'da bir evde verilen partiye katılan ve balkonda cinsel ilişkiye giren çift, dengelerini kaybederek balkondan düştü. Yere düşen kadın öldü, sevgilisi ise yukarı çıkıp yeniden partiye katıldı.

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde bir dairede verilen cinsel ilişki partisi, feci sonla bitti.

Bir çift, ilişkiye girerken dokuzuncu kattaki balkondan aşağı düştü. Kadın, adamın düşüşünü yumuşatmaya çalışırken hayatını kaybetti.

Yerel medya, kadın ve adamın iki kişinin daha dâhil olduğu cinsel ilişkide dengelerini kaybedip düştüklerini bildiriyor.

PARTİYE DEVAM ETTİ

Olayın bir başka akılalmaz tarafı, sevgilisi öldükten sonra adamın tepkisiydi. Kadının yarı çıplak cesedini olduğu yerde bırakan adam, yukarı çıkıp yeniden partiye katıldı.

Adam, polisler tarafından izlendi ve yakalandı. Şu anda soruşturma altında.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, apartmanın onuncu katında oturanlardan biri aşağı televizyon fırlattı. Söz konusu televizyon kadının ölümüne yol açmış olabilir.

Balkonda ilişkiye girerken düşüp öldü! ile ilgili etiketler Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.