Balkon konuşmasındaki o detay günler sonra fark edildi!

24 Haziran seçimlerinin ardından yaptığı balkon konuşmasıyla vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki koluna birden saat takması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran gecesi yaptığı balkon konuşmasında iki koluna birden saat takması dikkat çekti. Hem sağ hem de sol kolunda saat olan Erdoğan, balkona çıkıp halkı selamlarken saatleri kameralara yansıdı.

SAATLERDEN BİRİNİ ÇIKARIP KONUŞMASINA BAŞLADI

İki kolunda da saat olduğunu fark eden Erdoğan, sağ kolundaki saati çıkarıp görevlilere verdikten sonra konuşmasına başladı.

Balkon konuşmasındaki o detay günler sonra fark edildi!

FARKLI ŞEKİLLERDE YORUMLANDI

Erdoğan'ın çift saati birçok yoruma neden olurken, kimileri saatlerden birinin son dönemde moda olan nabız, şeker, tansiyon gibi vücut değerlerini ölçen saatlerden olabileceğini söyledi.

Kimileri de Erdoğan'ın bir saati uğur getirsin diye takmış olabileceğini, manevi değeri olabileceği yorumunda bulundu. Bazıları ise Erdoğan'a o gün hediye edilmiş bir saatin kolunda kalmış olabileceği tezini ortaya attı.

Balkon konuşmasındaki o detay günler sonra fark edildi! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşması saat
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.