Balıkesirspor'da pozitif vaka sayısı 19!

TFF 1. Lig ekiplerinden Aydeniz Et Balıkesirspor'da 6 futbolcu ile 2 personelin daha koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Kırmızı-beyazlı kulüpte koronavirüse yakalanan kişi sayısı 14 futbolcu ve 5 personel olmak üzere 19'a yükseldi.

Teknik direktör krizi yaşayan Balıkesirspor'da bir yandan da koronavirüs üzüntüsü yaşanıyor. TFF 1. Lig ekibi, takımdaki pozitif vaka sayısının 19'a çıktığını açıkladı.

Kulübün Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre, pazar günü oynanan Royal Hastanesi Bandırmaspor maçının ardından teknik heyet, futbolcular ve A takım personeline Kovid-19 testi yapıldı.  Sonuçlanan testlerde 6 futbolcu ile 2 personelde pozitif bulguya rastlandığı belirtildi.

Balıkesirspor'da pozitif vaka sayısı 19! ile ilgili etiketler TFF 1. Lig balıkesirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.