CHP'nin 'taşımalı' mitingi: İstanbul'dan otobüs kaldırdılar, sosyal medyadan kendilerini ifşaladılar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir'de yapacağı miting için CHP'lilerin plajda propoganda yapması tepki çekmişti. Bekledikleri ilgiyi göremeyen CHP'liler, İstanbul'dan araçlar kaldırarak Balıkesir mitingine desteğe gönderdi. Üstelik bunu kendi sosyal medya paylaşımlarıyla ifşaladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) üçüncü "Milletin Sesi" Mitingi, bugün Balıkesir'de düzenlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kuva-yi Milliye Meydanı'nda toplananlara hitap etti.

Söz konusu organizasyonun taşıma bir miting olması ise CHP'li sosyal medya platformlarının paylaşımlarıyla açığa çıktı.

 İSTANBUL'DAN OTOBÜSE DOLUŞUP MİTİNG ALANINA GÖNDERİLDİLER

CHP'nin Sultangazi, Arnavutköy, Zeytinburnu, Ümraniye ve Maltepe oluşumlarınca sosyal medya üzerinden servis edilen görüntülerde otobüslere doluşturulan parti üyelerinin Balıkesir'e gönderildiği anlaşıldı.

 BELEDİYENİN OTOBÜSLERİ CHP'NİN MİTİNGİNDE!

Görüntülerde Maltepe Belediyesi'ne ait otobüslerin Balıkesir'deki miting için İstanbul'dan doldurulup getirildiği, araçların ön camlarında 'görevli' ibaresinin bulunduğu gözlemlendi.

Vatandaşın hizmetinde kullanması gereken otobüsleri partisinin mitingi için yollara döken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a da tepkiler gecikmedi.

CHP'nin 'taşımalı' mitingi: İstanbul'dan otobüs kaldırdılar, sosyal medyadan kendilerini ifşaladılar

 MİTİNGE ADAM DOLDURMAK İÇİN MEGAFONLARLA PLAJA İNDİLER!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Temmuz'da Balıkesir'de yapacağı miting öncesi İl ve ilçe örgütleri, Kılıçdaroğlu'nun mitingine dinleyici toplayabilmek için ellerine aldıkları megafonlarla sahil ve plajların yolunu tutmuştu.

Denizin ve güneşin tadını çıkararak dinlenen vatandaşlara, megafonla seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin ve Fikret Şahin, güneşlenen tatilcileri mitinge çağırmış, CHP'li heyete büyük tepki yağmıştı.

CHP'nin 'taşımalı' mitingi: İstanbul'dan otobüs kaldırdılar, sosyal medyadan kendilerini ifşaladılar - Resim : 2

TATİLCİLER RAHATSIZ OLUP TEPKİ GÖSTERDİ

CHP'lilere tepki gösteren bazı vatandaşlar, tatilde siyaset duymak istemediklerini dile getirerek, yapılan anonslara son verilmesini istemişti.

CHP'nin 'taşımalı' mitingi: İstanbul'dan otobüs kaldırdılar, sosyal medyadan kendilerini ifşaladılar - Resim : 3

CHP'nin 'taşımalı' mitingi: İstanbul'dan otobüs kaldırdılar, sosyal medyadan kendilerini ifşaladılar ile ilgili etiketler Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi miting toplama milletin sesi maltepe belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.