Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga...

Balıkesir’de 98 erkeği ‘Jigolo olma vaadiyle’ dolandıran 10'u kadın 44 şüpheli, İstanbul ve Gaziantep’te düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak, polis ekiplerince gözaltına alındı. Öte yandan İzmir'in konak ilçesinde, bir kadın ile trans bireyin, tekme tokatlı kavgası cep telefonu ile kaydedilip, sosyal medyada paylaşıldı.

98 ERKEĞİ 'JİGOLO YAPMA' VAADEYLE DOLANDIRDILAR

Kimliği açıklanmayan bir kişi, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, ‘jigolo olma vaadiyle’ dolandırıldığını söyledi. İhbar üzerine hemen harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, pek çok insanı aynı yöntemle dolandıran İstanbul merkezli çeteyi tespit etti.

Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga...

İnternet üzerinden çetenin ‘yüksek gelir vaadiyle jigolo olma’ ilanları verdiği, başvuranların ‘Birlikte olmak isteyen kadın olduğunda, sizinle iletişime geçeceğiz’ diyerek, kişisel bilgilerini aldığı, daha sonra kadınlara bu kişileri aratarak yüksek ücretle birliktelik teklif ettirdiği en sonunda da kurbanlarından sisteme giriş ücreti ve garanti ücret adı altında para topladıkları belirlendi.

Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga... - Resim : 2

98 kişiyi aynı şekilde dolandırdığını belirleyen Balıkesir polisi, şahıslardan 44'ünü İstanbul’da, 3'ünü ise Gaziantep’te tespit edip gözaltına aldı. Şüpheliler ile beraber çok sayıda cep telefonu ve sim kart ele geçirildiği öğrenildi.

Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga... - Resim : 3

Arama yapılan adreslerde ayrıca kitap arasına gizlenmiş çok sayıda banka kartı da saptandı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

TRANS BİREY İLE GENÇ KADIN ARASINDA ÖLDÜRESİYE KAVGA

Öte yandan İzmir'de trans birey ile bir kadının, tekme tokatlı kavgası cep telefonu ile görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı. Tarafların, emniyette birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga... - Resim : 4

Olaya tanık olanlar sebebi bilinmeyen kavgayı ayırmakta büyük bir çaba sarf etti.

Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga... - Resim : 5

Dün gece Konak ilçesi Basmane semtinde kimlikleri belirsiz trans birey ile bir kadın arasında, henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı.

Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga... - Resim : 6

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve ikili birbirlerine tekme tokat ile saldırıp, saçlarını çekti. Yere düşen ikiliyi yaşanan arbede sırasında, etraftakiler güçlükle ayırdı. Bir vatandaş ise kavgayı, cep telefonu görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı.

Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga... - Resim : 7

Videoda, arbede sırasında yere düşmelerine rağmen birbirlerine vurmaya ve saçlarını çekmeye devam eden taraflardan birinin, 'Kollarım' diye bağırdığı duyuluyor.

Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga... - Resim : 8

Kimlikleri öğrenilemeyen ikilinin polis merkezinde birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

AJANSLAR

Balıkesir'de jigolo skandalı! Trans birey ile genç kadın arasında öldüresiye kavga... ile ilgili etiketler Kavga jigolo jigolo çetesi trans birey trans birey kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.