Balıkesir'de bir kadın korona aşısını vücuttan çıkardığını iddia etti!

Balıkesir'de bir kadın daha önce yaptırılan koronavirüs aşısını vücuttan çıkarrdığını iddia etti. Üsküdar Üniversitesi'nden Prof. Dr. Güner Sönmez'in twitter adresinde yaptığı paylaşımla duyurduğu sahtekarlık olayı sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'de koronavirüs aşılama süreci devam ediyor. 100 milyon doz barajının birkaç gün içinde aşılacağını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük vaka ve ölüm sayılarının büyük oranda aşı olmayanlardan çıktığını ifade etti. Ancak bugün Balıkesir'den gelen bir haber tüm bu sürecin ne kadar zor ilerlediğine örnek teşkil edecek bir haber oldu.

Üsküdar Üniversitesi'nden Prof. Dr. Güner Sönmez'in twitter adresinden duyurduğu paylaşımda, Balıkesir'de yaşayan bir kadının vücuttan koronavirüs aşısını çıkardığını iddia ediyordu. Bir takipçisinin kendisine yazmasıyla olaydan haberdar olan Sönmez, aşılamada olayın cin çıkarma seansına doğru gittiğini söyledi.

Koronavirüs aşısını vücuttan çıkardığını iddia eden kadının, aşı olmadan 1 hafta evvel iyotlu su içilmesi gerekitğini aşı olunduğu anda da kendisine başvurulması istedi.

İşte o paylaşım! 

Balıkesir'de bir kadın korona aşısını vücuttan çıkardığını iddia etti! ile ilgili etiketler Koronavirüs Balıkesir aşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.