Balıkesir'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Balıkesir Sındırgı'da saat 00.17'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'tan alınan bilgiye göre depremin büyüklüğünün 4.0 olduğu ve yerin 9.14 kilometre derinliğinde gerçekleştiği kaydedildi.

Balıkesir'de 4.0 büyüklüğünde deprem!


BAŞKAN YAVAŞ: OLUMSUZ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 4.0 büyüklüğündeki depremin ilçede şiddetli şekilde hissedildiğini belirttti. Ekiplerin ilçe genelinde yaptığı incelemede herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığını ifade eden Başkan Yavaş, şunları söyledi:

"Sındırgı ilçemize bu gece meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem, özellik şehir merkezinde ciddi manada hissedildi. Birkaç günden beri devam eden depremler, bugün 4.0 büyüklüğünde gerçekleşti. Allah’ım beterinden korusun. İlçe merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde herhangi bir olumsuz durum söz konusu değildir. Belediyemiz, diğer kamu kurumlarıyla birlikte herhangi bir duruma karşı da hazırlıklıyız. Rabbim böyle afetlerden ülkemizi, milletimizi korusun inşallah. Sındırgı’ya geçiş olsun.” 

Balıkesir'de 4.0 büyüklüğünde deprem! ile ilgili etiketler Balıkesir Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.