Balıkesir'de 4 ilçeye giriş ve çıkışlar yasaklandı! Ahmet Tezcan isyan etti!

Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Gömeç ve Burhaniye ilçelerine, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında özel araçların giriş ve çıkışları yasaklandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Koronavirüs ile ilgili alınan tüm tedbirlere ve uyarılara rağmen, bilinçsizce seyahat edilmesi büyük sorunlar oluşturuyor.

BALIKESİR’DE 4 İLÇEYE GİRİŞ VE ÇIKIŞ YASAKLANDI!
Bu sorunları yaşayan illerden birisi de Balıkesir oldu. Turistik il Balıkesir’de İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplantısı sonrası yapılan yazılı açıklamada, pazartesi gününe kadar Ayvalık, Edremit, Gömeç ve Burhaniye ilçelerine özel araçlarla giriş ve çıkışlar geçici olarak yasaklandı.

AYVALIK KORONA VİRÜS KARANTİNASINA ALINDI!
Balıkesir’in ilçeleri için yapılan,valilik açıklamasında,başta sağlık ve güvenlik olmak üzere kamu görevi ve hizmetinin sürekliliğinin sağlanmasında görevli olanların, görevli olduklarına dair belge veya kimlikle ilçelere giriş çıkış yapabilecekleri kaydedildi. Ayrıca,temel ihtiyaç malzemeleri ile ilaç ve tıbbi malzemeler başta olmak üzere tüm ticari faaliyetlerin sürekliliği için gerekli olan ürün veya malzemelerin lojistiği, üretimi ve naklinde yurt içi ve dışı taşımacılık kapsamında görevli olanlar, taşıma irsaliyesi, teslimat makbuz veya fatura gibi belgeler ile söz konusu ilçelere giriş çıkış yapabilecekler.

Balıkesir'de 4 ilçeye giriş ve çıkışlar yasaklandı! Ahmet Tezcan isyan etti!

GAZETECİ YAZAR AHMET TEZCAN’IN HAKLI İSYANI!
Kurallara uymamakta direnen ve özellikle Ayvalık gibi sahil şehirlerine gidenler nedeni ile alınan karantina kararına tanınmış gazeteci-yazar Ahmet Tezcan adeta isyan etti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tezcan,”Yasak dinlemeyip İstanbul'dan Ankara'dan kaçıp gelen yazlıkçılar sayesinde Ayvalık karantinaya alındı. Girişler çıkışlar kapatıldı. Allah akıbetimizi hayretsin.” şeklinde yazdı.

Balıkesir'de 4 ilçeye giriş ve çıkışlar yasaklandı! Ahmet Tezcan isyan etti! - Resim : 2

Balıkesir'de 4 ilçeye giriş ve çıkışlar yasaklandı! Ahmet Tezcan isyan etti! ile ilgili etiketler Balıkesir Karantina ahmet tezcan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.