Balıkesir-Kütahya yolunda katliam gibi kaza: Ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu!

Balıkesir-Kütahya yolunda bir minibüs ile tanker çarpıştı. Kazada 7 kişini öldüğü 10 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Minibüstekilerin, Balıkesir'deki bir düğüne katılmak üzere Dursunbey'den hareket ettiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oldu.

Edinilen ilk bilgilere göre, Balıkesir'in Kepsut ilçesi Naipler Mahallesi’nde, yolcu minibüsü ile aynı anda kavşaktan geçen süt tankeri çapıştı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, feci kazada 7 kişinin yaşamını yitirdiğini, 15 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Soylu, Balıkesir Valisi ve tüm birimlerin olay yerinde ve teyakkuz halinde olduklarını bildirdi.

 Balıkesir-Kütahya yolunda katliam gibi kaza: Ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu!

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kazada hayatın kaybeden 7 kişinin isimleri şunlar. Ayşe Karaca (59), Aysel Turhan (46), Emine Turhan (67), Ayşe Atik (49), Süleyman Altıyurt (38), Hatice Karakurt (49) ve Ramazan Konak 52) olduğunu açıkladı.

Balıkesir-Kütahya yolunda katliam gibi kaza: Ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu! - Resim : 2

 



Balıkesir-Kütahya yolunda katliam gibi kaza: Ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu! ile ilgili etiketler Balıkesir Kütahya kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.