Balıkesir deprem son dakika 21 Temmuz! Bursa, Tekirdağ, İstanbul'da deprem mi oldu?

Son dakika İstanbul depremi… AFAD’dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Balıkesir’in Gönen ilçesinde saat 18.44’te 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin, İstanbul başta olmak üzere Bursa, Tekirdağ Kocaeli, Yalova, Çanakkale ve Sakarya’dan hissedildiği kaydedildi. Peki, İstanbul’da deprem mi oldu?

Balıkesir’in Gönen ilçesinde 21 Temmuz Perşembe akşamında saat 18.44’te 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ise depremin büyüklüğünün 4.6, derinliğinin ise 12.32 km olduğunu bildirdi.

Deprem başta Balıkesir olmak üzere İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Çanakkale ve Sakarya’dan da hissedildi.

AFAD, depremin kısa sürdüğünü ve sonrasında olumsuz bir ihbar bulunmadığını duyurdu. Öte yandan, Kandilli Rasathanesi depremin önce Çanakkale merkezli olduğunu bildirirken, daha sonra düzeltip Balıkesir merkezli ve 4.8 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Balıkesir deprem son dakika 21 Temmuz! Bursa, Tekirdağ, İstanbul'da deprem mi oldu? ile ilgili etiketler deprem Son dakika balıkesir deprem istanbul deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.