Balıkesir açık arttırma online arsa satışı! Açık arttırma arsa satışı başvurusu nereden, nasıl yapıl

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Balıkesir'de açık arttırma online arsa satışlarının başlayacağını duyurdu. “Balıkesir açık arttırma online arsa satışı” başlığı vatandaşlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki Balıkesir açık arttırma online arsa satışı ne zaman başlayacak? Açık arttırma arsa satışı başvurusu nereden, nasıl yapılır? Ayrıntılar haberimizde…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Balıkkesir açık arttırma online arsa satışlarının başladığını duyurdu. TOKİ iştiraki olan Emlak Yönetim Müzayede’nin internet sayfasında yayımlanan bildirgeye göre online açık arttırma arsa satışı 40 ilde çevrim içi satışa sunulacağı öğrenildi. Peki Balıkesir'de açık arttırma online arsa satışı ne zaman başlayacak? Açık arttırma arsa satışı başvurusu nereden, nasıl yapılır? Ayrıntılar haberimizde…

BALIKESİR AÇIK ARTTIRMA ONLİNE ARSA SATIŞI NEDİR? 

Balıkesir açık arttırma online arsa satışı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) iştiraki olan Emlak Yönetim Müzayede'nin internet sayfasındaki bilgilere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 40 ilde çevrim içi açık artırmayla satışa sunacağı arsalardır. 

BAŞVURULARI ŞARTLARI NELERDİR? 

Balıkesir açık arttırma online arsa satışı başvurusu için EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş.’nin Halk Bankası Halkalı Şubesi TR24 0001 2009 8780 0010 2609 89 nolu TL hesabına, Katılımcı isim ve soy isim boşluk T.C. Kimlik numarası, Tüzel kişi olması halinde Şirket adı boşluk vergi numarası yazılacaktır. Her lot için yatırılması gerekli teminat tutarı Satış Şartnamesi'nin 2. maddesinde ve her lot'un lot detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

BALIKESİR AÇIK ARTTIRMA ONLİNE ARSA SATIŞI ARSALAR 

BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTECEK?

Çevrim içi katılım için başvurular, 20 Eylül Salı günü saat 10.30 itibarıyla sonlanacak. Arsa satışları KDV'den ve tapu harcından muaf olacak.

 AÇIK ARTTIRMA NE ZAMAN YAPILACAK? 

Balıkesir açık arttırma online arsa satışı 21-22 Eylül'de saat 10.30'da iki ayrı oturum halinde Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki Bakanlık Konferans Salonu'nda ve İzmir Bayraklı'daki Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde aynı zamanda https://www.emlakmuzayede.com.tr adresinden yapılacaktır. 

ONLİNE AÇIK ARTTIRMAYA KATILIM NASIL YAPILIR?

Balıkesir açık arttırma online arsa satışı internet üzerinden katılmak için aşağıdaki adımları gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 

EMLAK MÜZAYEDE web sitesinden “Üye Girişi” kısmına tıklayarak üye olmanız gerekmektedir.

Üyelik işleminiz tamamlandıktan sonra “MÜZAYEDELER” kısmından online olarak katılmak istediğiniz müzayedeyi seçiniz. Karşınıza çıkan sayfadan “ONLINE MÜZAYEDEYE KATIL” butonuna basmanız gerekmektedir.

İlgili müzayede şartnamesini indirip çıktı alarak her sayfasına ad-soyad,imza ”okudum anladım” yazarak taratmalısınız.Müzayede şartnamesini ve ilgili teminat dekontlarını yükleyiniz. Yüklediğiniz dosyalar yalnızca PDF formatında olmalıdır.

Yüklenen evrakların onaylanması halinde iletişim bilgilerinde bulunan adresimize belgelerin orijinallerini kargolamanız gerekmektedir.

İşlemlerinin tamamlandıktan sonra müzayede günü, bayrak numaranız ve sisteme giriş şifreniz e-mail adresinize gönderilecek olup, canliyayin.emlakmuzayede.com.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak teklif verebilirsiniz.  

İnternet katılımı ihale tarihinden 1 gün önce kapatılacaktır.

Balıkesir açık arttırma online arsa satışı! Açık arttırma arsa satışı başvurusu nereden, nasıl yapıl ile ilgili etiketler Balıkesir Balıkesir açık arttırma online arsa satışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.