"Balık lokantalarından uzak durmak mı gerekiyor yoksa..."

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın, eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği silahlı saldırı hakkında yaptığı yorum tepki topladı...

Türkiye güne yine şok edici bir haberle başladı... Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece geç saatlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü spor camiasında derin bir üzüntüye neden olurken, bu acı olayla ilgili peş peşe taziye mesajları yayımlandı.

Ancak bu büyük trajedi hakkında Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan tepki toplayan bir yorum geldi.

Dilipak bir balıkçıda gerçekleşen silahlı saldırı ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar fırtınası sırasında balıkçıda yemek yemesi arasında bağ kurarak, "Bugünlerde balık lokantalarından uzak durmak mı gerekiyor yoksa." diye yazdı.

Abdurrahman Dilipak'ın bu acı olay üzerine yaptığı zamansız "ironi" sosyal medyada da tepki topladı.

 

"Balık lokantalarından uzak durmak mı gerekiyor yoksa..." ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.