Balık Ayhan kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Uzun aradan sonra sevilen müzikleri ile ekranlara dönen Balık Ayhan izleyenlere müzik şöleni yaşattı. Sizler için başarılı sanatçı Balık Ayhan kimdir, kaç yaşında detayları haberimizde.

Darbukası ile ekranlarda müzik şöleni yaşatan Balık Ayhan bugnü Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Herkesin beğenerek dinlediği Balık Ayhan'ın hayatını sizler için derledik. Balık Ayhan kimdir, kaç yaşında detayları haberimizde...

Balık Ayhan kimdir?

Balık Ayhan takma ismi ile tanınan ünlü şarkıcının gerçek adı Ayhan Küçükboyacı’dır. Balık Ayhan İstanbul Hacıhüsrev’de doğmuştur. Aslen Roman bir ailenin evladı olan Balık Ayhan, 8 kardeşin en küçüğü ve ailenin tek müzisyenidir.

Balık Ayhan kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Balık Ayhan henüz çocuk yaşlarında mahalle düğünlerinde başlayan vurmalı çalgılara olan ilgisi, daha sonra özel hocalardan aldığı derslerle devam edecektir. 16 yaşında iken Balık Ayhan Galata Kulesi'nde profesyonelliğe adım atmıştır. 1992 yılında ilk albümü “Yaşayan Ruhlar” şarkısı ile Türkiye çapında ismini duyurmuştur. Daha sonra dünya müziği tarzında “İstanbul İmparatorları” ve “Bab” şarkısının yer aldığı İstanbul albümlerini çıkaran Balık Ayhan, bazı filmlerin müziklerine de imzasını atmıştır. Evrensel müzik çalışmalarının içerisine kattığı Roman müziğini, eğlencesi, hüznünü, sevinç ve neşesini albümlerinde yansıtan Balık Ayhan Roman müziğinin günümüzdeki en sevilen isimlerinden birisi olmaktadır.

Instagram adresi ne?

Ünlü sanatçının Instagram adresine @balikayhankucukboyaci kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Balık Ayhan kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler balık ayhan kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.