Camdaki Kız Erken Finale Gidiyor! Hayri Krizi Nalan'ı Zor Durumda Bıraktı! İşte Korkutan Senaryo

Camdaki Kız dizisinde yeni sezon öncesinde Hayri krizi yaşanıyor. Sezonun başlamasına az bir zaman kala Burcu Biricik’in yeni partneri konusunda henüz bir anlaşma sağlanamaması kafaların karışmasına neden olurken erken final iddiaları da gündeme geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ilk 9 bölümün ardından sezon finali yaprak kısa bir ara veren Camdaki Kız dizisinde yeni sezon oyuncuları konusunda yeni adımlar atıldığı belirlenirken bunlar konusunda henüz elle tutulur bir anlaşma olmaması kafaların karışmasına sebebiyet verdi. Haziran ayında sezon finali yapan rekortmen dizi hakkında izleyenlerde büyük bir merakın içerisinde kendilerini buldu.

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından sahneye uyarlanan Camdaki Kız dizisinde şoför Hayri karakteri için ilk önce Çukur dizisinin yakışıklı oyuncusu Cihangir Ceyhan gündeme gelmişti. Şu anda menajerler aracılığıyla bir görüşme yapılan oyuncudan olumlu sonuç alındığı ancak bir anlaşmaya varılmadığı öğrenildi.

Camdaki Kız Erken Finale Gidiyor! Hayri Krizi Nalan'ı Zor Durumda Bıraktı! İşte Korkutan Senaryo

Ancak Camdaki Kız dizisinde 2. sezon öncesinde büyük bir krizin yaşandığı da oldukça aşikar. Çünkü hikayeye göre Nalan’ın aşık olacağı Hayri karakterinin önemi oldukça büyük. Buna göre Sedat ile yollarını tamamen ayıracak Nalan yeni hayatına bu yönde karar verecek.

Sosyal medyada da Hayri karakteri için Camdaki Kız izleyenleri büyük bir beklentinin içerisine kendilerini şimdiden sokarken Cihangir Ceyhan ile anlaşılamaması da kafaların karışmasına neden oldu.

Camdaki Kız Erken Finale Gidiyor! Hayri Krizi Nalan'ı Zor Durumda Bıraktı! İşte Korkutan Senaryo - Resim : 2

Burcu Biricik’in partnerinin belirlenmemesi durumunda ise Camdaki Kız’ın erken final yapması ya da senaryonun tamamen değiştirilmesi gündeme gelebilecek. Eylül ayının sonlarına doğru Kanal D ekranlarında yeni sezon başlayacak Camdaki Kız dizisi şimdiden bomba etkisi yaratacak.

Çok büyük bir krizin çıkması durumunda ise eğer ki senaryo da bazı değişiklikler yapılmazsa Camdaki Kız dizisinin Ocak ayında erken final yapabileceği de iddia edildi.

Camdaki Kız Erken Finale Gidiyor! Hayri Krizi Nalan'ı Zor Durumda Bıraktı! İşte Korkutan Senaryo ile ilgili etiketler BİM Tarım ve Orman Bakanlığı market Bal Cihangir Ceyhan Burcu Biricik Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.