Bali Adası açıklarında yolcu gemisi battı: Başka bir gemiye yüzdüler!

Endonezya'nın popüler tatil beldesi Bali Adası'nın açıklarında bir yolcu gemisi gece saatlerinde battı. Gemiyi terk ederek suya atlayan yolcular ise yakınlardaki başka bir feribota kadar karanlıkta yüzdü. 6 kişi ise boğularak yaşamını yitirdi. Yaşanan can pazarı kameralar ile kaydedildi.

Endonezya’nın Bali Adası açıklarında yolcu gemisinin batması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti.

YOLCU GEMİSİ BATTI: 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Endonezya’nın Bali Adası açıklarında KMP Yunice adlı yolcu gemisi battı. Kazada ilk belirlemelere göre 6 yolcu hayatını kaybetti. Gemide 41 yolcu ve 15 mürettebatın bulunduğu belirtilirken, geminin Banyuwangi'deki Ketapang Limanı'ndan Bali Adası’ndaki Gilimanuk Limanı’na sefer yaptığı aktarıldı.

Gilimanuk İlçe Polis Müdürü I Ketutu Gede Adi Wibawa ise yaptığı açıklamada, '3 erkek ve 3 kadın olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti' ifadelerini kullandı.

BATAN GEMİNİN YOLCULARI BAŞKA BİR GEMİYE YÜZDÜ

Bölgede arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, birçok yolcunun ise batan gemiden yakınlardaki başka bir feribota yüzerek kurtulduğu görüldü.

Bali Adası açıklarında yolcu gemisi battı: Başka bir gemiye yüzdüler! ile ilgili etiketler Endonezya Gemi balı yolcu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.