Bal Ülkesi hangi ülke? TRT Belgesel'de Sinema Kuşağı!

Dünyaca ünlü yönetmenlerin çektiği belgesel filmler TRT Belgesel ekranında izleyicisi ile buluşuyor. Bu akşam ekrana gelen belgesel film Bal Ülkesi ise izleyicinin ilgisini çekmiş durumda. Peki Bal Ülkesi hangi ülke?

TRT Belgesel Kuşağında yayınlanan Bal Ülkesi hangi ülke? TRT Belgesel Sinema kuşaında bu akşam ekrana gelen film Bal Ülkesi hangi ülkede?

BAL ÜLKESİ HANGİ ÜLKEDE?

TRT Belgesel'de bu akşam yayınlanan Belgesel Sinema Kuşağında, Bal Ülkesi adlı belgesel film gösterildi. İzleyenlerin merakla izlediği filmin yönetmenliğini Tamara Kotevska ve Ljubomir Stefanov'un yaptığı, çekimleri 3 yıl süren belgesel film Bal Ülkesi, Kuzey Makedonya'da Avrupa'nın son kadın arı yetiştiricisi unvanına sahip Türk kökenli Yörük Hatice Muratova'nın yaşamını konu ediniyor.

Dünyaca ünlü usta yönetmenler tarafından çekilen belgesel filmler, "Belgesel Sinema Kuşağı" ile TRT Belgesel ekranında izleyicilerinin beğenisine sunuluyor.
TRT'den yapılan açıklamaya göre, TRT Belgesel'in yeni kuşağında dünya sinema sektörü ve izleyiciler tarafından büyük beğeniyle takip edilen ödüllü belgesel filmler yer alıyor..

Bal Ülkesi hangi ülke? TRT Belgesel'de Sinema Kuşağı! ile ilgili etiketler AK Parti TRT TRT Belgesel bal ülkesi hangi ülke
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.