Bal Kaymak filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

14 Aralık ATV yayın akışında yer alan Bal Kaymak adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bal Kaymak hangi kanalda? Bal Kaymak oyuncuları kimlerdir?

14 Aralık ATV yayın akışında yer alan Bal Kaymak adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Bal Kaymak 2018 yılında vizyona girmiştir..

BAL KAYMAK FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi arasında kalışının umut dolu hikayesini anlatıyor.

Bal Kaymak filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

BAL KAYMAK FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Onur Tan

Oyuncular: Tarık Ünlüoğlu, Beren Gökyıldız, Sabina Tozija

Tür: Aile

Yapım Yılı: 18 Mayıs 2018

Bal Kaymak filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler ATV Bal kaymak filminin konusu nedir Bal kaymak oyuncuları kimdir film konusu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.