Bakü'ye yakın kasabada şiddetli patlama!

Bakü'nün kuzey batısında bulunan Hırdalan kasabasında şiddetli bir patlama meydana geldiği iddia edildi. Patlamanın sebebine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Bu arada Azerbaycan Savunma Bakanlığı resmi telegram hesabından yaptığı açıklamada, Terter şehrinin Ermenistan ordusu tarafından bombalandığını duyurdu. Saldırıda bir sivilin yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan mağlubiyeti kabul edip Karabağ'dan çekileceklerini açıkladıkları dakikalarda Bakü'de şiddetli bir patlama sesi duyuldu.

Gelen bilgilere göre patlamaya balistik bir füze sebep oldu. İddiaya göre füzeyi teslimiyeti kabul etmeyen bazı Ermeni askerler attı.

Yerel kaynaklar, balistik füzenin düştüğü belirtilen Hırdalan bölgesinde yangın çıktığı bilgisini paylaşıyor.

Bakü'ye yakın kasabada şiddetli patlama!

Bu arada Ermeni askerleri tarafından atılan balistik füzelerin bir değil iki adet olduğu bunlardan birinin Hırdalan'a düştüğü ancak diğerinin Yasamal üzerinde imha edildiği belirtiliyor.

Bakü'ye yakın kasabada şiddetli patlama! - Resim : 2

Bu arada Azerbaycan Savunma Bakanlığı, işgal altındaki topraklardaki Ermenistan ordusu tarafından Terter'e saldırı düzenlendiği açıklandı. Saldırıda bir sivilin yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

Bakü'ye yakın kasabada şiddetli patlama! ile ilgili etiketler Azerbaycan Bakü patlama Hırdalan kasabası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.