Baklavacı önünde metrelerce uzunlukta sabah kuyruğu oluştu

İstanbul Esenler'de sabah erken saatlerden itibaren ucuz tatlı almak isteyenler baklavcı önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Tatlıcının önünde oluşan metrelerce uzunluktaki kuyrukta sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı.

Esenler Atışalanı Caddesi'nde piyasadan çok daha ucuza satılan baklava için çok sayıda kişi sabah erken saatlerde kuyruk oluşturdu.

Baklavacı önünde metrelerce uzunlukta sabah kuyruğu oluştu

TATLI KALMAYINCA ERKENDEN GELİP SIRAYA GİRDİLER

Tatlı kuyruğunda olan bir kişi, "Erkenden geldik. Dün zaten tatlı kalmadı. Sabahın erken saatlerinde bu kadar kuyruk beklemiyordum açıkçası. Arkadaşlar çok erken geldiler, tatlı kalmadığı için erkenden gelmiş herkes. Arife olduğu için herkes tatlı almaya gelmiş." dedi.

Baklavacı önünde metrelerce uzunlukta sabah kuyruğu oluştu - Resim : 2

Evi baklavacıya yakın olmasına rağmen erkenden kuyruğa girdiğini söyleyen Ayhan Yaprak ise "Açılmadan herkes kuyruğa giriyor. Bir iki gündür çok kalabalık. Sabahın erken saatlerinde böyle ise ilerleyen saatlerde daha fazla olacak" ifadesi kullanıldı.

(DHA)

 

 

Baklavacı önünde metrelerce uzunlukta sabah kuyruğu oluştu ile ilgili etiketler Esenler İstanbul Baklava bayram Esenler Atışalanı Caddesi' kuyruk sosyal mesafe bayram hazırlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.