Bakkalda korku dolu anlar! Hem kocasını hem oğlunu bıçakladı...

Sultangazi'de bir kadın, işlettikleri bakkalda kocası ile tartıştıktan sonra eline bıçağı alıp kocasına saldırdı. Anne ve babasının kavgasını gören çocuk ise onları ayırmaya çalışırken annesi tarafından bıçaklandı. Koca Nejdet Y. karın boşluğu ve sağ elinden yaralandı, oğulları ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Sultangazi'de dün saat 10.30 sıralarında Esentepe Mahallesi'nde bir bakkalda korku dolu anlar yaşandı. 

ELİNE BIÇAK ALIP KOCASINA SALDIRDI

İddiaya göre, karı koca olan Nejdet Y. ve Şirin Y. arasında uzun süredir anlaşmazlık yaşanıyordu. Kocasının işlettiği bakkala oğluyla birlikte gelen Şirin Y. ile Nejdet Y. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Şirin Y., elindeki bıçakla kocası Nejdet Y.'ye saldırdı. Saldırı sırasında Nejdet Y., karın boşluğu ve sağ eline aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

 

Bakkalda korku dolu anlar! Hem kocasını hem oğlunu bıçakladı...

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞAN ÇOCUK YARALANDI

Annesini sakinleştirmeye çalışan çiftin oğulları Emre Y. araya girerek, kavgayı ayırmaya çalıştı. Arbede sırasında Emre Y., sağ elinden hafif yaralandı. Oğul Emre Y., yaşadığı korku ile kendini dışarı atıp, koşarak olay yerinden uzaklaştı.

 

YARALI ŞEKİLDE ARAÇ KULLANIP HASTANEYE GİTTİ

Nejdet Y. ise otomobiline binerek, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Yaralı şekilde otomobil kullanarak hastaneye gelen Nejdet Y., burada tedavi altına alındı. Necdet Y.'nin hayatı tehlikesinin bulunmadığı ve hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bakkalda korku dolu anlar! Hem kocasını hem oğlunu bıçakladı... - Resim : 2

ANNE ŞİRİN Y. GÖZALTINA ALINDI

Kocasını ve kavgayı ayırmak isteyen oğlunu bıçaklayarak yaralayan Şirin Y., olaydan kısa bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınarak, polis merkezi amirliğine götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bakkalda korku dolu anlar! Hem kocasını hem oğlunu bıçakladı... ile ilgili etiketler İstanbul Sultangazi Anne bakkal oğul bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.