Bakırköy'de polis sokakta sigara içenleri havadan buldu!

Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında kamusal alanlarda sigara içmenin yasaklanmasından sonra Emniyet birimleri önlemlere uymayanları tek tek tespit edip ceza kesiyor. Bunun için de 'drone'ları kullanıyor. Bakırköy'de polis havadan drone ile gerçekleştirdiği denetimlerde iki kişiye para cezası kesti.

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler korona virüs vakalarının artmasıyla denetimleri sıkılaştırdı. Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda ekipler vatandaşları korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyardı.

Havadan drone yardımıyla vatandaşlar birer birer takip edildi. Ekipler drone ile 2 kişinin açık alanda sigara içtiğini tespit etti. Sigara içen 2 kişiye cezai işlem uygulandı. Bakırköy’de korona virüs tedbirleri kapsamında belirlenen noktalarda denetimler sürdürülecek. (İHA)

Bakırköy'de polis sokakta sigara içenleri havadan buldu! ile ilgili etiketler Bakırköy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.