Bakırköy'de kadın sürücü motora çarpıp kaçtı! Trafik kaosa döndü

İstanbul Bakırköy'de seyir halindeki motosiklete kadın sürücünün kontrolündeki bir otomobil şerit değiştirme anında çarptı. Kaza yapmaktan şans ederi kurtulan motosiklet sürücüsü kendisine çarpan otomobili bir süre takip etti. Öfkeli motosiklet sürücüsü ise kendisinden şikayetçi olacağını ve aracını sağ çekmesini istedi. Kadın sürücüye öfkelenen motosikletli ile diğer sürücüler arasında da tartışma yaşandı.

İstanbul Bakırköy'de, dün öğle saatlerinde Rauf Orbay Caddesi'nde otomobil yanında seyreden motosiklete hafif şekilde çarptı. Sarsılan motosiklet kazadan şans eseri kurtuldu.

Bakırköy'de kadın sürücü motora çarpıp kaçtı! Trafik kaosa döndü

''YANLIŞLIKLA ÇARPTIM, ANNEM KANSER HASTASI, ÖZÜR DİLERİM''

Motosiklet sürücü, bir süre takip ettiği otomobilin sürücüsünü sağa yanaşması yönünde uyardı. Sağa yanaşmayıp kendi şeridinde aracını kadın sürücü "Yanlışlıkla çarptım. Annem kanser hastası, özür dilerim' dedi.

Bakırköy'de kadın sürücü motora çarpıp kaçtı! Trafik kaosa döndü - Resim : 2

DİĞER SÜRÜCÜLER MOTOSİKLETLİ İLE TARTIŞTI

Öfkeli motosiklet sürücüsü ise kendisinden şikayetçi olacağını ve aracını sağ çekmesini istedi. Araçlarını durdurup gelen diğer sürücüler motosikletli ile tartıştı. Motosiklet sürücüsü olay yerinden uzaklaştırıldı. Tüm yaşananlar kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bakırköy'de kadın sürücü motora çarpıp kaçtı! Trafik kaosa döndü - Resim : 3

DHA-İHA

Bakırköy'de kadın sürücü motora çarpıp kaçtı! Trafik kaosa döndü ile ilgili etiketler İstanbul Bakırköy Otomobil Motosiklet trafik kavgası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.