Bakırköy'de 3 kişinin cesedinin bulunduğu evde siyanür tespit edildi!

Bakırköy'ün Osmaniye mahallesinde bulunan bir dairede 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Kaymakamlık olay yerinde siyanür tespit edildiğini açıkladı. Savcılığın açıklamasına göre ise olayın sebebi, "Baba Bahattin Delen'in aşırıcı derecede borçlanıp bunalıma girmesi."

Acı olay bu sabah 06.45'te Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak Numara 6'daki apartmanın 4'ncü katındaki 8 numaralı dairede yaşandı.

Apartman sakinleri, dairenin açık olan kapısı önünde, anne Zübeyde Delen (38)'in cansız bedenini görüp, polisi aradı. Hemen eve gelen polis, daireden gelen yoğun koku üzerine AFAD'a bilgi verdi.

Bakırköy'de 3 kişinin cesedinin bulunduğu evde siyanür tespit edildi!

Polis bina ve çevresinde önlem alırken, gelen AFAD (KBRN) ekipleri, özel kıyafetler giyip içeri girdi. Ekipler evin salonunda yerde, Kapalıçarşı'da kuyumcu olan Bahattin Delen (38) ile çiftin 6 yaşındaki oğulları Ali'nin cansız bedenini buldu.

Evde yapılan incelemede bir odada siyanür bulundu. Yapılan araştırmalar sonunda annenin, siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığı ancak aynı yerde hayatını kaybettiği belirlendi.

Bakırköy'de 3 kişinin cesedinin bulunduğu evde siyanür tespit edildi! - Resim : 2

Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Osmaniye Mahallesi'nde şüpheli ölüm ihbarı alınmış söz konusu adrese intikal eden ekiplerimiz biri çocuk 3 kişinin cansız bedeni ile karşılaşmıştır. Olay ve nedeni ile ilgili araştırmalar devam etmektedir" denildi.

SİYANÜR TESPİT EDİLDİ

Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada ayrıca, "Yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir." denildi.

Bakırköy'de 3 kişinin cesedinin bulunduğu evde siyanür tespit edildi! - Resim : 3

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada da intiharın nedeni olarak Bahattin Delen’in maddi kriz içerisinde olması gösterildi.

Açıklamada “Kuyumcukent’te altın ticaretiyle uğraştığı ve bir takım internet siteleri üzerinden kayıtdışı ticari işlemler nedeniyle aşrıcı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisi ile önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Bakırköy'de 3 kişinin cesedinin bulunduğu evde siyanür tespit edildi! - Resim : 4

CESETLER ADLİ TIP’A KALDIRILDI

Ekiplerin olay yerindeki çalışmalarının ardından cenazeler içeriden çıkarıldı. Cenazeler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

 

Bakırköy'de 3 kişinin cesedinin bulunduğu evde siyanür tespit edildi! ile ilgili etiketler Bakırköy AFAD Siyanür İntihar aile
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.