Bakire Bahar Candan'a Hamilelik Şoku! 5 Bin TL Maaşla Yasin Obuz'dan Teklif Almıştı

Katıldığı yarışma programıyla adından söz ettiren Bahar Candan yaptığı açıklama ile herkesi şoke etti. Bakire olduğu söyleyen Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında hamilelik testinin pozitif çıktığını dile getirmesi şaşkınlıkla karşılandı.

5 bin lira karşılığında kendisine arkadaş arama ilanı veren Bahar Candan her hareketiyle olay olmaya devam ediyor. Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, daha önceki aylarda yalnız kaldığından şikayet ederek 5 bin lira maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine arkadaş aradığını dile getirmiş ve oldukça dikkat çekmişti.

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz’un kendisine arkadaşlık için CV gönderdiğini ve fakat ABD’de de olduğundan dolayı Türkiye’ye gelince işe başlayacağını ve kendisinin de sigortalı yapacağını söyleyerek aylık 5 bin lira maaş alacağını söylemişti.

Bakire Bahar Candan'a Hamilelik Şoku! 5 Bin TL Maaşla Yasin Obuz'dan Teklif Almıştı

Ancak Bahar Candan, bu kez bambaşka bir haberle gündeme gelerek herkesi derinden sarstı. Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaşımda bulunan Candan, kendisine hamilelik testi yaptığını söyleyerek, “Bakireyim ancak hamileyim. Biri bana bunun açıklamasını yapabilecek mi? Artık çıldırmak üzereyim” dedi.

Bakire Bahar Candan'a Hamilelik Şoku! 5 Bin TL Maaşla Yasin Obuz'dan Teklif Almıştı - Resim : 2

Ünlü sosyal medya fenomeni Candan bu açıklama ile hayranlarını da şaşkınlığa uğrattı. Candan geçtiğimiz günlerde de bir erkek takipçisinin, "Miami'de yaşıyorum. Benim yanıma gelmen lazım” mesajını ifşa ederek dikkat çekmişti.

Bakire Bahar Candan'a Hamilelik Şoku! 5 Bin TL Maaşla Yasin Obuz'dan Teklif Almıştı - Resim : 3

Kendisine gelen ahlaksız tekliflere de odlukça sinirlenen Candan, “Bu gibi insanlar benim gibi olan iyi niyetli kızları kandırabilir. Bu kişi beni yemeğe çıkarmış ve iş konusunda kendisi ile sohbet etmiştik” ifadelerine yer vermişti.

Bakire Bahar Candan'a Hamilelik Şoku! 5 Bin TL Maaşla Yasin Obuz'dan Teklif Almıştı ile ilgili etiketler Bahar Candan Hamile Yasin Obuz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.